hansemark.blogg.se

Darwin!

Kategori: Darwin

Vi är i Darwin! Landade vid halv två o då gick vi till hostlet o sen runt o kollade stan. Det är regnperiod här nu så är inte värst mycket att göra :p det är otroligt fuktigt och svettigt! Men det är coolt här, verkligen regnskog. Igår satt vi vid baren på hostlet sen gick vi till en klubb som heter Monsoon. Det var ladiesnight så vi fick gratis champagne o grejer. Vi träffade två svenska tjejer som var jätteschyssta o roliga! Hade sjuuuukt jäkla kul igår!! Roligaste kvällen på väldigt länge

















Äventyr!

Kategori: Darwin

Imorgon ska jag och Kat åka på äventyr i några dagar! Vi kände oss spontana och bara bokade ett flyg o hostel förra veckan! Ni får se sen vart vi ska :D ska bli så himla roligt!!



Nytt skolår

Kategori: Perth

Idag gjorde man inte mycket asså. Låg i sängen ganska länge, sen gick jag och Kat till affären för att köpa kolasås till glass, Karin lagade värsta middagen o alla va hemma o åt, sen låg vi i soffan o kolla på tv. Seg dag
Imorgon är det ny vecka. Och skolan börjar och nya rutiner. Stella har börjat high school! Noah börjar i year 6. Det har blivit ändringar i barnens aktiviteter efter skolan. Så nu är det lite på g!



Mer musik

Kategori: Perth

Igår var jag på metros i freo o såg Snoop Dogg som spelade där! Så coooolt. Det var helt fullpackat med folk o ett jäkla drag, riktigt kul!