hansemark.blogg.se

Avicii

Kategori: Perth

Igår var jag på Avicii! Han spelade i Perth arena o jag var där med Lina, Lisa, Josefin, Eva och Rea. Det var heeeeelt awesome!! Massa folk, musiken, konfetti, rökmaskiner, fyrverkerier, ljusen, hoppa upp o ner o dansa, sjunga med, vifta med armarna. Då är jag som lyckligast













Australia Day

Kategori: Perth

I söndags var det Australia day! Något som är en väääldigt stor grej här. Jag var med Kat, Elin och Isabelle. Vi började på en fest hos några australiensare som bodde i ett hus som kallades "church of export". Väggarna i huset var täckta med ölburkar hahah! Sen drog vi vidare till ett annat poolparty. Där badade vi, dansade och röjde. Sen åkte jag till Scarborough o träffade upp alla andra svenskarna. Det var en låång dag men jisses jag hade kul! Australiensare är helt galna asså.

























Hachiko

Kategori: Perth

Har nyss sett på filmen "Hachiko. A dogs story." Sorgligaste o finaste filmen jag sett.. Saknar Solo sååå otroligt mycket nu o vill bara hem o krama honom NU. Längtar så mycket efter att få träffa honom igen! Jag har verkligen världens bästa hund där hemma. Min kompis <3
 
 
 
 
Annars då.. I onsdags var jag o barnen i Garden city. Såg på bio, "Free birds" sjukt rolig. Sen åt vi lunch, gick runt o så. Bra dag! Igår städade jag huset. Sen var jag hos Albin o såg på film. Idag va jag o Kat på skönhetssalong. Sen handlade vi lite för att ha filmkväll. Blev dipp och grönsaker o så såg vi på "Hachiko" som sagt. Båda två grät floder... Nu ska jag försöka sova. Har vänt lite på dygnet nu o det är inte bra. Imorgon ska jag sola o ta det lugnt hela dagen! Kommer bli gaaaaalet på söndag så vilar inför det. Ni får höra mer sen!
 

Uppdate på januari

Kategori: Perth

Hejhej. Såå tänkte göra en snabb genomgång från tiden som jag inte bloggat. (ingen ordning direkt på allt..)
Efter jul så åkte jag tillbaka till Perth för att fira nyår. Gjorde det tillsammans med fina vänner, god mat och dans. Jättebra nyår trots att jag inte fick se några älskade fyrverkerier! Jag har även varit tvungen att säga hej då. Både Emilia och Karin har flyttat till andra sidan Australien. SÅ himla tråkigt. Saknar dom fruktansvärt mycket. Har även lämnat en till bakom mig vilket var väldigt tråkigt. Hatar avslut så det har varit jobbigt. Katrin har flyttat in. Hon var aupair här innan mig. Vi har blivit riktigt bra kompisar! Det har blivit fest, shopping i city, filmkväll, sunday session, mycket prat o nya planer. Har fått träffa massa av hennes kompisar också vilket har varit kul. Tycker det är jättekul att hon bor här också. Jag har spelat kubb med en helt gäng svenskar o några australiensare. Det har varit fruktansvärt varmt. 44 grader var det en dag. Galet!! Man kunde inte andas, var som en bastu ute. O sen har det legat på minst 35. Barnen har school holidays. En dag var vi i Fremantle på timezone. Älskar det stället! Var på WA maritime museum i freo en dag med Karin o hennes värdbarn. Stella har fyllt 12 år. Vi bakade världens coolaste tårta. Fick träffa Emilias föräldrar när de var här. Var i subiaco o åt middag på en indisk restaurang. Det var sjukt starkt men gooott! O trevligt sällskap med girlfriends. Har sett vilda delfiner ungefär 10 meter ifrån mig i havet. Otroligt häftigt.
(har väl typ fått med det mesta)



















300

Kategori: Perth

Igår firade jag 300 dagar i Australien.
Det var även exakt två månader till jag åker härifrån. Det är inget att fira..



Christmas day

Kategori: Perth

Jul firade vi tillsammans med hela familjen! Karins föräldrar var ju här, Andrews föräldrar kom, hans bror o hans barn. Vi började dagen med att åka till stranden o bada. Vääääldigt ovantligt julfirande för mig.. Det var ungefär 28-30 grader ute. Sen åt vi jullunch hemma. Det var skinka, kalkon, oliver, potatisgratäng, sallad, grillade räkor, lax. Det blev flera svenska influenser just eftersom min familj är halvsvensk. Men det var mycket gott! Sedan öppnade vi paket. Jag fick biljett till Future Music Festival, en tidning o presentkort. Jätteglad blev jag! Sen hängde vi på balkongen, barnen lekte med sina presenter o sen pratade jag lite med mamma. Somnade väldigt gott den kvällen!
Visst saknade jag hemma liite, men jag hade verkligen en jättebra jul. Maten var god, bra presenter, jättetrevligt sällskap. Det var en kul upplevelse och jag mådde verkligen toppen hela den dagen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
väldigt nöjda barn
 
 
 
 

Dålig bloggare

Kategori: Perth

Förlåt för att jag har varit en sån dålig bloggare! Har haft fullt upp o kan inte få över bilderna från min mobil till datorn.. Men ska fixa det här nu! 
 
Iaf, det har hänt otroligt mycket sedan jag skrev förra gången. Både bra, roliga, dåliga, tråkiga saker. Vissa saker kommer jag inte nämna, men gör iaf en inlägg sen om allt typ. Kan iallafall säga som så att de här två veckorna har varit känslosamma och upp o ner.