hansemark.blogg.se

Julafton

Kategori: Perth

Nu är jag i Dunsborough med min värdfamilj! Idag händer inget speciellt, här firar man jul imorgon. Men idag har granen klätts, paketen slagits in och jag o Stella försökte oss på att göra pepparkakshus. Jag har faktiskt fått liite julkänslor nu! Och jag längtar verkligen mycket till imorgon! Då kommer massa släktingar hit också och firar. Ska bli kul! :) saknar såklart min familj, men ser fram emot att få fira en australiensk jul :)
Och idag är det exakt 100 dagar tills jag kommer hem till Sverige.





Julbord på ikea!

Kategori: Perth

Igår var jag på julbord på ikea! HERREGUD va det var gott!! Satt o bara log hela tiden, såå glad över att få svenskt julbord! :D
Dom hade verkligen gjort det jättebra! De hade alla de viktigaste sakerna. O vi fick hur många flaskor julmust vi ville o vi fick delar till att göra pepparkakshus! De hade pyntat och det spelades jullåtar live.
Jag var där med James, han är från England och fick alltså prova svensk mat för första gången. o han gillade det också!




ovan outfit på ett julbord.. haha





Julklappsångest

Kategori: Perth

Åkte till Garden City idag för att köpa julklappar. Fick ta Andrews bil, som jag väl nämnt är manuell? Hahah gick katastofalt i början men sen hur bra som helst.. Iallafall, på Garden City var det packat med folk. Efter att ha gått runt i ett par timmar o bara köpt saker åt mig själv började huvudvärken komma. Så jag gav upp o åkte hem. Med en julklapp. Fail! Måste iväg igen någon dag. Ångest alltså. Men har iaf några dagar till på mig.
Idag fyller Karin år så ska till Freo o ta en drink med tjejerna senare. Treeeevligt!
 
 
pusspuss
 
 

We only part to meet again.

Kategori: Perth

Varit med Sara, Nathalie och Lisa idag. Var hemma hos dem och bakade, kollade på paradise hotel, åt, slappade och bara pratade massor. Sara och Natalie åkte ikväll. Tillbaka till sverige. Det är så sjukt.
Jag vill inte vara helt känslosam, men jag är så glad att jag träffade Sara. Vi kan prata om allt och på våra tisdagar varje vecka gick vi igenom allting. Jag har verkligen saknat att ha henne o prata med. Det är alltid så mycket jag vill berätta! Och vi har alltid så himla roligt. Det är otroligt att av alla människor som finns så åkte vi båda till andra sidan jorden och där lärde vi känna varandra!
Vi ses i april hemma i Sverige!















Måndaaaag

Kategori: Perth

Idag är det måndag! Bara så ni vet. Om ni inte hade koll liksom så är det ju bra att jag berättar det.
Stella har slutat skolan inför Jullovet. Noah får lov på torsdag. Stella var med Andrew på jobbet så jag var ändå ensam på dagen. Så jag plaskade runt i poolen, simmade, dök och stod på händer haha det är såå skönt med pool! Det är så sinnessjukt varmt. 37 grader. Karins föräldrar hämtade Noah så jag åkte till Leederville o Andrews jobb för att hämta Stella. Det blev såklart lite frozen yoghurt på Tuttifrutti.. Sen åkte vi till Freo, hon har ju acrobatics. Sen fick vi skjuts hem av Karin. En skööön dag måste jag verkligen säga! Mitt jobb är inte så värst jobbigt ;)
 
 

Kings park

Kategori: Perth

Mysig, rolig, trevlig, varm helg.

Igår var jag i Kings park. Mötte upp Sara, Nathalie och Lisa. Sara är tillbaka efter att ha rest! Men imorgon åker hon till Sverige igen.. vill att hon ska stanna kvar här i Perth hos mig!




åt frukost ute igår. Herregud vad det var gott!! Men åt så jag nästan ville spy haha

















Domino's pizza

Kategori: Perth

Jag älskar Domino's. Man bara går in online o så kan man fixa ihop sin egen pizza med allt man vill ha på. Min älskling är: skinka, dubbel mozzarella, färsk tomat, champinjoner och vitlökssås. Sååå god! Sen får man den direkt till dörren också. Fabulous!




#matsomjagkommersakna


BOKAT!

Kategori: Perth

Nu är flyget till Bali bokat och klart!! Vi har inte bokat hotell än, men vi har bestämt vilket vi ska bo på de första dagarna. Nu längtar jag såå mycket!! Skönt att nästan allt är klart nu!
Idag har jag även varit duktig o skickat hem julkort till Sverige. Och hängt med Emilia o Karin. Karin har flyttat till en ny familj så hon bor granne med Emilia nu!
 
vi kommer ha såå kul!!
 
 

100 dagar kvar

Kategori: Perth

Om exakt 100 dagar lämnar jag Perth. Ångest.
Men då åker jag och Isabelle till Bali i två veckor. Och jag ser fram emot hösten då jag och Cecilia ska flytta till Norrköping ihop. Jag längtar efter att träffa min vovve som jag saknar jättemycket. Saknar hela familjen och vill verkligen träffa syrrans barn. Träffa mina kompisar igen. Äta svensk mat.
Men Perth... Alla vänner, vädret, familjen, alla rutiner och allt crazy. Kommer sakna det här så fruktansvärt jävla mycket. Saknade ju liksom Perth när jag var i Sydney i fem dagar.. jag verkligen älskar mitt liv just nu. Vill inte att det ska ta slut.
Men jag kommer börja ett nytt. Och jag tror faktiskt att det kommer bli riktigt riktigt bra också!
Men nu ska jag njuta så mycket jag bara kan av den tiden jag har kvar!!







Tredagars..

Kategori: Perth

Herregud va jag är sliten.
I fredags var jag med Emilia. Slutade med att vi satt på stranden och drack vin med Elon och Sebastian.
I lördags mötte jag Isabelle, Emilia och Karin i freo. Jag och Emilia gick o fick massage. Så skönt.. Sen va jag, Isabelle o Karin ute med dom svenska killkompisarna på hostlet.
Fick typ tre timmars sömn mellan lördag o söndag. Sen gjorde jag och Emilia iordning oss för att åka till Cottesloe o gå på en förfest innan "Sets on the beach" som jag blev medbjuden på av Codie. Sets on the beach var ett event för ölen "sol" och redbull tror jag. Det var i en stor restaurang precis på stranden. Dom hade massa mat, gratis dricka och live musik. Hade jättekul och träffade massa nya roliga människor.
Idag är jag inte av bästa kvalitet.. Men det är värt det, jag har verkligen haft en rolig helg med många nya galna minnen.

















Svenska presenter

Kategori: Perth

Idag har det varit sjukt varmt!! Och fuktigt o äckligt så huvudet gör lite ont nu.. Karins föräldrar är här nu. Dom hade med sig massvis med godis! Nu mår jag nästan illa haha . Och de hade med sig tidning åt mig, så gulligt av dom. Imorgon på min lediga dag ska jag nog in till stan o köpa lite julklappar! 
 
 
 

Städa städa städa

Kategori: Perth

Igår gjorde jag inget. Låg ute o solade, sen blev jag sjukt uttråkad så jag rensade poolen och storstädade på baksidan. Andrew o barnen va på bio o åt ute så behövde inte jobba alls :p
Idag var det städa som gällde också! Alltid på onsdagar. Idag va jag på riktigt städhumör så hela kylen blev rensad o tvättad, allt dammat, skurat och fixat. Imorgon kommer Karins föräldrar så ville göra lite fint för det också! :) Sen gjorde jag mat åt barnen o Stella hjälpte mig o gjorde juice. Sen kom Karin hem, det ska bli tjejmiddag här ikväll med hennes svenska vänninor.
Tycker det är så himla sjukt att det är DECEMBER! Hur gick det till liksom?? Hallå, det är +30 ute, då kan det inte vara jul snart. Känns såå underligt! Och om 120 dagar är jag tillbaka i Sverige! herregud!
 
 
 

Stereosonic 2013

Kategori: Perth

Nu är helgen över. Nu är Stereosonic över. Det har varit de två bästa dagarna jag någonsin haft.
Har haft så fruktansvärt roligt. Det har varit helt fantastiskt. Jag är så GLAD över att ha så underbara människor i mitt liv som var med och gjorde den här helgen så bra. Och stämningen, musiken, sitta på axlarna, vifta med flaggan, dricka cider, vädret, allt folk, ljusshowerna, fyrverkerierna. Så mäktigt. Oförglömligt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
<3 några av dom bästa vännerna man kan önska sig
 
 
(alla bilder tagna av Emilia & Lisa)