hansemark.blogg.se

Poooooool

Kategori: Perth

Idag var vi en sväng i Fremantle. Gick runt o turistade lite. Sen jobbade jag så vi åkte hem o när jag hämtat Noah hoppade vi direkt i poolen. Där var vi till Stella kom hem o ännu längre. Tror vi plaskade runt i två timmar! Det var 36 grader idag ;) Så när vi kom hem från Freo var poolen underbar! När Andrew o Karin kom hem åt vi kinamat o satt o pratade. Nu ska jag sova, är supertrött efter en väldigt bra dag och imorgon har vi massa planerat så måste sova!
 
 

Första dagen

Kategori:

Mamma och Monikas första dag här! Jag väckte dem tidigt så de skulle få ordning på jet lagen. Sen åkte vi med Andrew på en liten tur runt området och sen handlade vi på Coles. Sen åkte vi till garden City för shopping! Var där i flera timmar innan vi åkte till freo o åt middag på Cicerello i fiskebåtshamnen. Dom åt seafood platter med massa gott på o jag åt chillimusslor. Nu sitter vi på bussen hem otroligt proppmätta. Det är verkligen på sprängningsgränsen.



SO EXCITED!

Kategori:

Hallooooo
I Fredags var jag i Subiaco och åt middag med Lina o Amanda. Vi åt på Jus Burgers. Såå gott!
På lördagen hängde jag på South Beach med Emilia och solade. Sen kom även Atwellgänget. Jättetrevligt! Spelades musik o sparkade lite fotboll. Sen åkte jag hem o gjorde mig iordning det snabbaste någonsin o hoppade på bussen för att möta Isabelle! Vi åkte till Scarborough o mötte upp Lina, Amanda och Lisa o gick på förfest hos några nya svenskar. Det var trevligt! Vi tog en taxi in till stan och dansade. Men jag blev så sjukt trött så åkte hem tidigt.
Igår var jag på Cottesloe beach med Lina. Huuuur skönt som helst! Isabelle kom också. Det var verkligen härligt väder. Och det var mycket folk. Sen åkte jag till Freo o mötte Emilia. Vi käkade o gick runt lite. Var på Freo markets o köpte urgulliga minicupcakes. Såå mumsiga! När jag kom hem kraschade jag nästan direkt, var så sleten.
Idag är det äntligen dagen D! !!! haha, mamma och Monika kommer hit!! Är såå otroligt glad! Hela den här helgen har jag bara sprungit runt o varit excited. Jippi! Har städat, tvättat o fixat massa o jobbade idag men nu sitter jag här o väntar på att snart åka till flygplatsen! :D
 
Dinner
 
Fashion på tåget..
 
 Lina, jag, Isabelle <3
 
 Cottesloe
 
 
 

Glad dag

Kategori:

Idag var jag i stan med Elon! Vi åkte direkt till Leederville o åt froyo på Tuttifrutti. Sen gick vi till stan o bara vandrade runt. Åkte upp i en av skyskraporna! 28e våningen! :)
Det har varit väldigt varmt och inne i stan blir det ju ännu varmare. Svetten rann haha. Och nu är det inte ens riktigt sommar än. Men äntligen börjar det kännas som Australien igen. Jag älskar värmen!









Hej

Kategori:

Ja vad har hänt sedan sist jag skrev nu? I fredags jobbade jag hela dagen. Det var en kaosdag. På kvällen mötte jag upp Emilia i freo. Det var en kul kväll iaf! Sen sov hon hos mig. På lördagen shoppade vi lite o sen drog vi hem till henne, Karin kom också. På kvällen var det maskerad på Metros i freo. Jag var Alice i underlandet o dom va mimmi pigg. Och gissa vad jag gjorde? Jag stukade foten. IGEN. Fast andra foten nu. Nåt fel på mig haha så klumpig. Jag tog en taxi hem tidigt. Familjen hade åkt till Dunsborough men jag hade sällskap av katten som sov i min säng hela natten. mys. På söndagen hängde vi på hostlet. Igår var det en vanlig måndag. Idag har jag varit med Karin i freo. Hon åker o reser runt men kommer tillbaka till stereosonic den sista november! :) Det har varit suuuperväder nu med nästan 30 plus. Underbart! Har legat o solat all min lediga tid.
puss!

Felix

Kategori:

Idag fikade jag med Lina och hennes värdbarn Felix. Han är verkligen så himla söt! Och jättejättesnäll. Gulleplutt





Måndag

Kategori:

Det här inlägget skulle egentligen kommit upp igår, men va så trött så kraschade tillslut i sängen..
Stella åkte med Andrew till hans jobb. Han är ju veterinär om ni minns. Jag och Noah åkte in senare. Kliniken ligger i Leederville och det var superfint väder. Vi var på kliniken hos djuren, sen köpte vi lunch o satt ute i en park och åt. Subway och burritos blev det, mums. Sen åt vi frozen yoghurt på Tuttifrutti. Dom har verkligen bästa froyon! Sen efter ett tag tog jag o barnen tåget hem o Noah stack direkt till basketträning o jag och Stella åkte till Freo för acrobatics. Hade kortbyxor och skjorta på mig hela dagen och det va såå skönt. Underbart med lite hopp om att sommaren ändå är påväg haha..
 
 
ja det är faktiskt lite frozen yoghurt där under all topping... yummiiii!
 

200

Kategori:

Idag är det 200 dagar sedan jag åkte!
Jag är lite besatt när det kommer till nedräkning asså. Har nedräkning till allt...
 
 
 

Favoritpromenaden

Kategori:

Gick en promenad idag. Ner till swan river o sen längst den. Älskar att gå där och gör alltid det när jag är ute och tränar. Så fint. Det var varmt idag! Brände mig lite på axlarna..















Ledigt

Kategori:

Barnen har ju school holiday denna vecka också. Idag var båda med kompisar o på kvällen kollade vi på film. Mysigt!
Jag sov väldigt dåligt inatt o vakna fem imorse så ska försöka lägga mig tidigt ikväll. Det vill säga, datorn ska stängas av halv elva! (lycka till Louise)


Stella och Kille myser

Heeelg

Kategori:

Igår var jag på royal show igen! Med Karin :D på kvällen drog vi ut med Emilia o Isabelle i Northbridge. Sjuuukt kul kväll
Idag var vi i Fremantle. Vi har ett gäng kompisar som bor på ett hostel så vi hängde hos dem. Det hade kommit dit några svenskar också! Väldigt kul!






Milo!

Kategori:

Är hundvakt åt denna godingen i några dagar!









Scarborough beach

Kategori:

Idag träffade jag Karin inne i stan. Vi kollade runt lite sen åkte vi till Scarborough där Perths typ största o populäraste strand ligger. Det va närmare 30 grader ute.. Eftersom det varit kallt länge hade folk flockas där! Vi solade, Karin badade, vi åt doritos o drack wipeout cola. Superhärlig dag. Ville inte att den skulle ta slut. Det är så underbart här och jag är så glad att jag har en så bra kompis som Karin.















Perth Royal Show

Kategori:

Igår var jag på Perth Royal Show med Christine och en kanadensisk tjej. Royal Show är som en gigantisk marknad/nöjesfält/djurvisning som kommer till Perth i en vecka. Det var i Claremont showgrounds (där Steriosonic kommer va, wohoo) o det är ett superstort område med en oval i mitten. Här har vi ju inga kantiga fotbollsplaner utan alla planer är formde som en oval o alla idrottsplatser heter alltså "Fremantle Oval", "Subiaco Oval", "Palmyra Oval" osv osv.. Man kom in i marknaden iaf, sen såg vi på hundutställning, var inne o kollade på fjäderfän, får o klappade lamm, kossor, hästar, och i ovalen hade de hästhoppning! Och de hade MASSOR av karuseller! Jag visste att det skulle va karuseller men asså blev så glad när jag såg att det var sjuuuuukt många. Så vi åkte lite karuseller också. Såå kul, älskar verkligen att åka karusell. Något av det roligaste jag vet. Sen åt vi lite, jag åt sån typisk friterad korv på pinne. Gudomligt gott haha!
Det var en väldigt kul dag. Skulle vilja gå dit varje dag den här veckan om inte va så dyrt! Inträde kostade $27 :S Men ska dit på lördag! Måste verkligen dit igen. Älskar verkligen marknader o sånt. Det va såå mycket att se på. Det fanns allt! Utställningar och aktiviteter man fick prova på. Hade systemkameran med mig men va dålig på att ta bilder.. Är så mycket jag skulle viljat ta kort på, för ni fattar inte hur stort det va o hur mycket det fanns där så skulle så gärna visa er.. Det var supercoolt.
 
 
 
 
hahaha asså finaste fjäderfäna...