hansemark.blogg.se

Bloggaaaaaa

Kategori: Perth

Har inte alls haft nån lust att blogga.. Men nu så!
 
I torsdags var jag på Ikea. Sara jobbade så hon hade sitt lilla värdbarn med sig, Patrick som är 2 år. Han är såå söt! Vi åt köttbullar o sen åkte vi till en lekpark o lekte. Sara kallar mig Lollo så Patrick sprang runt o ropa "look at me LouLou!" "come on LouLou!" o vi åkte rutchkana o gungade. Gulligaste, snällaste ungen. Sen va vi hemma hos henne en stund, hämtade upp hennes andra värdbarn o sen åkte jag hem.
 
 
 
 
 
På fredagen jobbade jag några timmar. Sen var jag på en pub i Freo med Emilia o Karin. Nordfolks heter den, jättemysig. Man sitter mest ute med värmelampor o det är mycket folk där. Men jag åkte hem tidigt :) men trevlig kväll! Så härligt att sitta på pub.
 
 
På lördagen var jag nere vid Swan River med Karin, Emilia och Atwellgänget! (Christian, Sebastian, Loke, Jessica o nu även två nyinflyttade som heter Johanna o Elon) Vi hängde på stranden o klipporna. Finns jättehöga klippor att hoppa från, men jag hoppade INTE! haha
Sen åkte vi hem till dem i Atwell o grillade, drack lite gott och badade jacuzzi. Var hemma tidigt, supertrött o mycket nöjd med dagen!
 
 
 
 
På söndagen åkte jag, Karin o Emilia till stan o gick runt. Turistade lite :) sen åkte vi till Ikea. Sen fick jag såå god middag här hemma! mums!!
 
 
 
 
Igår var Stella ledig från skolan (hade något med att lärarna var på nåt jox). Vi åkte till Garden City o åt lunch, kollade i affärerna o hade kul! Sen hade hon acrobatics i Freo och Noah har börjat med basket. Jag somnade som en stock vid nio..
 
 
Kan ni gissa vad jag gjort idag??! Tisdag? Var i stan med Sara! och Elon hängde med. Han hade inte varit inne i stan än. Så vi åt, gick runt och var på Western Austalia Museum! :)
 
 
 
 
Förra veckan var det SÅÅ fint, underbart väder men nu är det piss igen. Spöregnat nästan hela den här dagen o åskat.. buhuu
 
OCH dem har börjat sälja julpynt här!!!! HAHAHA vi dog nästan! SÅ himla kul!! underbart
 
 
 

Kommentarer

  • Hej säger:

    Va kul! Du är väldigt snygg /du vet vem

    Svar: Du med
    izzi

    2013-09-01 | 04:08:31

Kommentera inlägget här: