hansemark.blogg.se

Det var en bra helg

Kategori: Taiwan

I fredags kväll var det grillparty uppe på taket på våran byggnad! Det var Mid autumn festival i helgen och då grillar man och kollar på månen. Jag, Victor och Linn gick dit och träffade Ethan, vår houseagent som också bor i byggnaden o som vi blev kompis med. Uppe på taket hade de ställt ut massa grillar och så fick man en stor kartong full med mat! Jättetrevligt och gott! Ethan hade med sig några vänner också och dom grillade åt oss och proppa i oss mat haha. Efteråt gick vi med dom till Ethans lägenhet o hängde där ett tag och det var så kul, dom är så roliga och gulliga och dom har så mycket energi! :)
I lördags blev det sovmorgon. Sen lite shopping och sen gick vi ut på kvällen. Linn och Alex kom hit. Alex är från Kanada men från Quebec så han pratar franska. Väldigt förvirrande haha. Vi lekte lite lekar här, charader o så. Sen gick vi till en klubb precis vid oss där man betalar ett inträde, inte så dyrt $200 för tjejer(55sek) o så är det öppen bar! Klubben var liten och det var väldigt kallt o folk rökte inne där. Så va inte så fräscht.. Vi drack några drinkar där iaf o sen åkte vi in till centrum o gick på en klubb som heter Myst. Den var jättestor o fullt med folk där! Mycket internationella. Jättekul!! Dit vill jag gå igen :)
Söndag var vi bara lata!



Det är en del av firandet på Mid autumn festival att äta en speciell frukt o sen sätta skalet på huvudet, som Victor har här haha

Linn, jag och Alex :D

Kommentarer


Kommentera inlägget här: