hansemark.blogg.se

Lägenhetsjakt och Taipei at night

Kategori: Taiwan

Vi letar för fullt efter en lägenhet nu. Igår kollade vi på några stycken men dom var ofräscha, dyra och låg inge bra. Vi kände verkligen att vi kan hitta bättre! Idag ska vi träffa en agent som ska ta med oss o visa flera stycken i ett område nära skolorna så det blir bra. Tycker jättemycket om att bo här precis vid Taipei 101 men vi kommer inte hitta nåt bra som vi har råd med runt här..
Igår var det så SJUKT varmt. Solen sken och det var över 34 grader. Luftfuktigheten här är hööög men igår var det iallafall torrare. Men svettig blev man!
På kvällen träffade vi två av Victors taiwanesiska kompisar som var utbytesstudenter på hans universitet i Linköping innan. Linn (som går i Victors klass) och hennes kompis var med också. Först gick vi massa långa trappor upp på "Elefantberget" här i stan. En av sakerna jag verkligen gillar med Taipei är att det ligger så höga skogsklädda berg runt o nästan i staden! Det var SÅ EXTREMT svettigt för åskan låg i luften och jag hade inte riktigt rätt kläder men var värt allt när vi kom upp på toppen! Vackra stad! Sen åt vi lite och tog en varsin drink och bara pratade. Så himla trevligt! Blev en sen kväll igen, men är liksom så här. Var lite segt att komma upp ur sängen idag, men det är skola så bara att kämpa på! :)




Jag måste köpa en ny kamera......

Kommentarer

  • Mamma säger:

    Köp en vattentålig kamera eftersom det är så hög luftfuktighet (fniss)

    2015-09-07 | 09:31:28

Kommentera inlägget här: